„Fiecare sã dea cum socoteste cu inima sa, nu cu pãrere de rãu, sau cu sila, cãci Dumnezeu iubeste pe cel care dã cu voie buna" (II Cor. 9,7)

Începând cu octombrie 2015, biserica parohială se afla in ample lucrări de renovare. In primul rând s-a făcut racordarea la rețeaua de gaz, montându-se 2 centrale pentru încălzirea bisericii prin ventilo-convectoare. Gardul de împrejmuire a bisericii s-a placat cu piatră naturală. În interiorul Bisericii pardoseala s-a placat cu marmură. S-a zidit cafasul din cărămidă si s-a montat scara de acces către cafas și pod. S-au cumpărat 5 clopote noi, montate pe o structura provizorie.

Este începută o lucrare foarte importantă, refacerea totală a acoperișului din țiglă ceramică și placarea pe exterior cu cărămidă, lucrări ce sunt în derulare.

S-a început și amenajarea cimitirului, s-a montat gard în față și panouri de gard zincat pe laterale. S-a făcut aducțiunea de apă. În același timp au fost ajutate și familiile nevoiașe din parohie cu alimente, haine și bani.

Pentru a susține parohia noastră puteți face donații în acest cont:

RO80CECESV0136RON0106321

Titular: Parohia Sf. Gheorghe